Visoka odškodnina PlaninšecVisoka odškodnina PlaninšecVisoka odškodnina Planinšec
080 26 26
11 poslovalnic po Sloveniji

Težje poškodbe

Težje poškodbe

Ste utrpeli srednje hudo ali hudo telesno poškodbo oziroma bili tudi hospitalizirani na travmatološkem oddelku zaradi težje poškodbe? Vas je s kraja nesreče odpeljal rešilec ali pa ste bili celo na posebnem zdravljenju, recimo v Soči?

Specializirani  za urejanje odškodnin v primeru –  srednje hudih in hudih telesnih poškodb!

Težje poškodbe

Smo kader, specializiran za urejanje odškodnin v primeru srednje hudih in hudih telesnih poškodb, ki vam bo pomagal do primerne odškodnine!

Odškodnina za nematerialno škodo se uredi v odškodninskem zahtevku, kot enkraten skupen znesek z vsemi elementi, ki sestavljajo odškodnino za nematerialno škodo.

V primeru, da ima udeleženec prometne nesreče ali oškodovanec v delovni nezgodi težje poškodbe ali trajne posledice, mu poleg odškodnine za nematerialno škodo uredimo tudi že nastale in predvidene bodoče materialne stroške. Pri zelo hudih poškodbah oškodovancu pripada tudi znesek, ki bi ga potreboval, če bi moral najeti profesionalno pomoč.

Praksa je enotna tudi glede tega, da oškodovancem ta odškodnina pripada tudi v primeru, ko mu to pomoč nudijo domači. Opora za višino je prav znesek, ki bi ga moral  oškodovanec plačati družbi, ki se profesionalno ukvarja z nudenjem tuje pomoči. Oškodovanec pa lahko zahteva tudi rento za izgubljeni zaslužek, saj glede na svoje zdravstveno stanje nikoli ne bo sposoben za določeno pridobitno delo. V kolikor invalidska komisija oceni 1. kategorijo invalidnosti takšna oseba sploh ne bo več zmožna za pridobitno delo.

Renta za izgbuljeni zaslužek je po naravi doživljenjska, oziroma traja do morebitne spremembe okoliščin. Prav tako vam priskrbimo mesečno rento za bodoče materialne stroške, ki jih bo oškodovanec morebiti namenil za zdravstveno pomoč. Uredimo: stroške zdravljenja, do sedaj zapadlo rento za tujo pomoč, bodočo rento za tujo pomoč, rento za izgubljen zaslužek. Posebej še nudimo pomoč pri urejanju invalidnin.

Preberite več o našem podjetju tukaj:

Poskrbimo še za povrnitev že nastale materialne škode, kot je izpad dohodka ali izgubljeni dobiček, ter vse ostale stroške (zdravljenja, potni stroški do vseh kontrolnih pregledov, stroški za dodatne storitve pomoči na domu, itd.).

Naše merilo za uspeh so dosojene odškodnine Višjih sodišč v Sloveniji v podobnih primerih in vedno stremimo k temu, da jih presežemo.

V primeru srednje hude in hude telesne poškodbe, dolgotrajnega zdravljenja, številnih nevšečnosti oziroma nastalih težav na zdravstvenem ali finančnem področju, nas čimprej pokličite za nasvet!

Pri poškodbah, kjer ste utrpeli morebiten zlom, raztrganino, počeno kost, poškodbo glave, močnejše udarnine, poškodbo živcev, opekline, poškodbe notranjih organov, težje poškodbe določenih okončin, amputacije, delno invalidnost, popolno invalidnost in druge telesne težavevam uredimo visoko odškodnino.

Ta se giblje od 20.000,00 EUR do 430.000,00 eur in je odvisna od intenzivnosti poškodbe ter ostalih dejavnikov. Slednja se kaže v obliki trajnih posledic, zmanjšanju opravilne in delovne sposobnosti, vsakodnevnega funkcioniranja ter v starosti in potrebnem času zdravljenja.

Kontakt