Visoka odškodnina PlaninšecVisoka odškodnina PlaninšecVisoka odškodnina Planinšec
080 26 26
11 poslovalnic po Sloveniji

Prometne nesreče

Prometne nesreče

Ne odlašajte predolgo. Odločite se za nas! Strankam z različnimi brezplačnimi napotki oziroma svetovanji že več let svetujemo na začetku postopka in v času zdravljenja. Prej, kot nas boste kontaktirali, višja bo vaša odškodnina, saj je pomembno pravilno ravnati že takoj po nezgodi in v postopku zdravljenja. Tisti, ki čakate, da se zdravljenje zaključi, ste v zmoti. Med postopkom zdravljenja vas temeljito obravnavamo kot našo stranko, odškodninski zahtevek pa vložimo šele ob zaključenem zdravljenju. Na začetku zdravljenja v primeru srednje hudih in hudih poškodb lahko vložimo akontacijski zahtevek za izplačilo delne odškodnine, ker bo zdravljenje trajalo dalj časa. Izplačani del odškodnine zavarovalnica kasneje seveda valorizira v končni znesek.

Pozor: V vsakem primeru vam na podlagi medicinske dokumentacije uredimo odškodnino zaradi prometne nezgode, ne glede na to, kaj je v njej zapisano. V kolikor ste utrpeli nezgodo kot voznik, sopotnik, pešec, kolesar ali motorist, je odškodnina torej zajamčena.

Preberite več o našem podjetju tukaj:

IMAMO UGODNE PROVIZIJE IN VISOKE SKLENITVE PORAVNAV. VISOKA ODŠKODNINSKA IZPLAČILA ZA VAS.

SMO RAZUMLJIVA IZBIRA ZA ODŠKODNINSKE STORITVE, KER VAM UREDIMO MED PRIDOBLJENO ODŠKODNINO IN STROŠKOM PROVIZIJE POSLEDIČNO NAJVIŠJE ODŠKODNINSKO IZPLAČILO – 080 26 26. EDINI, KI NE RAČUNAMO PRAVNIH SVETOVANJ IN POSTOPKOV.

POZOR: ( vse spletne strani, ki se reklamirajo po novem z 0% ali do 5 % provizije vodijo osebe, ki niso pravniki, kar lahko preverite na vseh slovenskih podatkovnih bazah). To pomeni, da opravljajo pravno delo za katero nimajo nobenih ustreznih kvalifikacij ter posledično popolnoma nestrokovno.
Torej ne nasedajte odškodninskim podjetjem, ki se reklamirajo z 0% provizijo ali s sumljivo nizko provizijo, saj takšen zastopnik ( brez ustrezne pravne kvalifikacije) vsekakor ni motiviran, da bi vlagal svoj trud v vašo zadevo. S takšno oglaševalsko zvijačo vas želijo le privabiti v svoje pisarne in vam podati verjetno lažne informacije glede ostalih stroškov postopka.

Ste utrpeli izpad dohodka zaradi bolniškega staleža ali izgubo dobička? Posebej bomo vložili tudi zahtevek za povrnitev izpada dohodka ali izgube dobička, ki sta nastali v času bolniškega staleža. Potrebujemo od tri do šest plačilnih list ali drugih dokazil pred nezgodo in vse plačilne liste ali druga dokazila v času bolnškega staleža.

Nekaj primerov naših strank, ki so utrpele poškodbe v prometnih nezgodah.

23-letna stranka si je kot sopotnik zlomila desno roko in dobila nekaj udarnin. Z našo pomočjo je prejela 7.600,00 EUR odškodnine.

45-letna stranka je imela rupturo – pretrgane mišice – na ramenu desne roke. Za prometno nezgodo je bila kriva sama. V bolniškem staležu je bila 6 mesecev. Iz naslova AO-plus zavarovanja smo ji uredili 17.800,00 EUR odškodnine.

36-letno stranko je med sprehodom zbil avtomobil. Na različnim delih telesa je utrpela 5 zlomov in nekaj prask. Zdravljenje je trajalo 8 mesecev. Vsi zlomi so se uspešno zacelili in operacija ni bila potrebna. Uredili smo ji 26.900.00 EUR odškodnine.

62-letna stranka je bila kot kolesar udeležena v prometni nesreči. Zaradi nerodnega padca, je imela manjše težave z levo roko. V bolnišnici je bila enkrat, na slikanju RTG. Dvakrat je obiskala osebnega zdravnika. Uredilo smo ji odškodnino v višini 3.400.00 EUR.

28-letna stranka je pri padcu z motorja utrpela natrgane kolenske vezi in zlom roke. Za nezgodo je bila kriva sama, zdravljenje pa je trajalo 13 mesecev.  Zaradi natrganih kolenskih vezi ima manjše trajne posledice. Uredili smo ji odškodnino v višini 35.000.00 EUR.

Kontakt